Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pabllo Logistics
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transport containerizat
Brand
Toate tipurile
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma S.C. Pabllo Services S.R.L. infiintata in ianuarie 2006 ofera o gama larga de servicii, din care mentionam:

consultanta in domeniul vamal (import - export);
casa de expeditii pentru transporturi internationale (naval si aerian).

Aceste activitati sunt realizate datorita experientei acumulate de persoane specializate, a programelor specializate si a logisticii pe care firma noastra o detine.

Consultanta vamala
Societatea asigura informatiile si suportul informatic necesar de care are nevoie firma dumneavoastra in domeniul vamal intra si extracomunitar (importuri, exporturi, etc).

Pentru marfurile extracomunitare facem legatura cu comisionariatele de care aveti nevoie pentru intocmirea documentelor necesare.

Casa de expeditii

Societatea asigura necesarul logistic de care firma dumneavoastra are nevoie, venind in ajutorul dumneavoastra cu solutiile cele mai profitabile de transport in termenul de tranzit cel mai bun, avand colaborari cu linii maritime si aeriene, depozite, etc.
Avem firme colaboratoare cu sucursale in toate tarile lumii putand astfel oferi transporturi maritime, aeriene sau combinate pe toate destinatiile.

Compania noastra va ofera preturi competitive in functie de evolutia pietelor si a burselor de transport interne si internationale.

Spre exemplu pentru destinatia China, containerizat naval, avem un serviciu rapid, cu durata de tranzit de 25 zile (port to port) si cu posibilitate de tranzitare din Constanta in orice localitate pe teritoriul Romaniei, vama efectuandu-se la comisionarii agreati de catre firma dumneavoastra sau la sugestia noastra. Pentru transport aerian va putem oferi un serviciu numai aerian cu un timp de tranzit foarte scurt sau in mod mixt (aerian pana in Europa si pe urma rutier pana in Romania) cu o durata mai lunga de tranzit dar cu un pret mult mai avantajos.
Din Gura in Gura